Nyt näyttää kovin vihreältä kaikinpuolin, niin ulkona kuin käsitöissäkin. No täytyy myöntää että vihreä on toinen lempivärini punaisen rinnalla. Kävin jo ajoissa ostamassa itselleni joululahjan etten vaan jää ilman. Lankaa tietysti mitäpä muuta. Kun nyt aloitin niin jospa saisin jouluksi valmiiksi. Päätin kerrankin neuloa oikein siitä langasta millä ohjeneulekin on tehty. Vaihdoin vain noita lankojen värejä enemmän omien mieltymyksien mukaan. Minun näytölläni puseron pääväri näyttää vaaleanpunaiselta vaikka oikeasti se onkin helmiäisharmaa. Vihreä on vihreä mutta harmaanvihreän vaihdoin ruskeaan. Mitä ihmettä? Ruskea on yksi niitä värejä joista en välitä niinkuin harmaakin. Jokohan ikä alkaa tehdä tepposia? Yritän siedättää itseäni.



Ohjeen olen tulostanut jo varmaan keväällä tuolta Dropsin sivuilta, malli 122-41. Nyt tuli vaan sellainen mielleyhtymä että pakko aloittaa taas uusi työ vaikka keskeneräisiä alkaa olla jo hiukan liikaa. Se aloittaminen kun on aina niin mukavaa. Sitten huomaa jonkun ajan päästä että ei sen neulominen niin mukavaa ollutkaan. Eikun puretaan pois ja suoristetaan lanka toista tarkoitusta varten.

Olenhan minä tässä kintaitten jälkeen saanut vihreät sukat valmiiksi ja melkein yhden tummanruskean. Lupasin yhdelle ystävälleni olla joulupukin apuna ja neuloa hänen puolestaan pari-kolme paria ihan tavallisia perussukkia. En vaan muistanut kuinka puuduttavaa neulottavaa ne onkaan. Siksi aloitin sen Haapsalu-huivinkin. Siinä riittää mielenkiintoa, paitsi sekin jäi nyt huilaamaan. Pitäisi toki saada valmiiksi että olisi jotain raportoitavaa Mammutin puikkojen- HHV:n tempaukseen.



Sitten vielä yksi nopea väliaikatyö jonka valmistin eilenillalla. Noissa kuulottimissa eli kuulokkeissa kun tahtoo kulua rikki se vaahtomuovi joka niissä on. Ensin ajattelin tehdä uudetkin vaahtomuovista mutta sitten välähti että puuvillalanka on parempi vaihtoehto jo senkin takia että se ei hiosta. Nyt on melkein parempi kuin uusi.

Mukavia joulunaluspäiviä kaikille blogissani poikkeaville.