Sunnuntai-iltana kun avasin blogisivuni, niin tällaisesta kissasta oli tullut viesti kommentteihini. Kiitos yllätyksestä.
                                           

Myöntäjänä Yksi kaikkien ja kaikki yhden langoissa-blogi. Nyt on niin kiirusta ollut perunannostossa ja ompeluhommissa, että on neulomiset jääneet taka-alalle. En ole ehtinyt suosikkiblogejanikaan lukemaan. Bumerangina lähetän tämän Karvisen takaisin samaisille henkilöille, muita en ehdi listaamaan, kun niitä on niin paljon. Kuva on hivenen isompi kuin muilla, mutta mun taidoillani ei onnistu pienentäminen.

Senverran valehtelin, että yksi perussukka valmistui äsken. Lankana koirankarva/lampaanvillaa ja toisena lankana rinnalla jotain varaston kätköistä löytynyttä tekokuitulankaa. Tälläkertaa en laittanut pitsikuviota, enkä mitään muutakaan väkerrystä.

Mikrotukihenkilölle olen ommellut mustat farkut, puuttuu vyötärökaitale, vyönlenkit, napinläpi, nappi ja lahkeen suut. Totesinpahan taas, että ei ompelu hotsita yhtään, neulominen on paljon mukavampaa. Jospa iltasella saisin sen toisen sukan alkuun.