Piti aloittaa tämmöinen pieni väliaikatyö kun ei jaksa tuota edellistä mikä lie tulossa-neuletta koko aikaa neuloa. Pitsiä kuitenkin olla pitää ja mitä vaikeampaa, sen parempi.

Valkoinen puuvillalanka aikojen alusta ja 1½ numeron metallisukkapuikot. Vähän sihtaa punaiseen, ottaa väriä mun päällä olevasta punaisesta t-paidasta. Nuoremmalla tytöllä oli musta t-paita ja hänen hartioilleen asetin pitsin. Mallikuvio on Lesley Stansfieldin  Kauneimmat Neulemallit-kirjasta. Just sama kirja minkä ostin tammikuussa. Siinä on monia ihania mallikuvioita, niinkuin varmaan sellaiset ihmiset tietääkin, kenellä kirja on.

Mun silmiini iski tuo kukkakuvio ja miten se sitten saadaan neulomalla aikaiseksi. Vähän meinasi tökkiä, mutta en antanut periksi. Siinä on vaan 12 silmukkaa puikolla, joten äkkiä saa kerroksen neulottua. Ohuempaa lankaa kaipailin, mutta en löytänyt varastoistani.

Minä eilen harjoittelin tuota kuvankäsittelyä ja tekstin kirjoitusta kuvan päälle. Tänään en millään meinannut löytää, että mihin olin nämä kaksi kuvaa tallentanut. Eikä tuo mikrotukeni päästä helpolla. Yhden kerran kun neuvoo, niin sillä pitäisi tämmösen harvapään sitten jo osata, että miten se tehtiin. Kyllä vähän vaikeeta on kun ei pysy opit päässä.

Kivahan se on leikkiä, mutta kun on niin kiire, ettei kauaa ehtisi yhden asian kimpussa hääräämään.

Kiitos taas lukuisille kommentoijille ja ihanaa viikonloppua.