Sain vihdoinkin kuvia siitä vanhasta angorapuserosta, jonka tuunasin villatakiksi. Olin jo useamman vuoden miettinyt, miten sitä uudistaisi, että tulisi käytettyä. Joskus kesällä sain harsittua siihen eteen halkaisukohdan, jonka molemmin puolin ompelin koneella tiheän suoraompeleen. Aukileikkauksenkin tein, mutta sitten iski inspiraationpuutteen. Millä tai miten sen halkion reunat laittaisin? Kun ei ollut niin ohutta villalankaa talossa, kuin itse pusero oli. Neulonko vai virkkaan, kun piti napinläpiäkin ajatella siinä samalla. Oli yksi puuvillatakki, jossa oli virkattu reunukset,  siitä otin vähän mallia.
Virkkasin sitten pylväitä ja kiinteitä silmukoita ja vissiin jotakin muitakin silmukoita, mulla toi virkkaus on vähemmän hallinnassa. Tuli kyllä mielestäni ihan nätti, tulee varmaan nyt käytettyä. Ellei koi ehdi syödä missään välissä, kun on kuitenkin niin vanhaa vuosikertaa. Napitkin löysin oikein sopivat, helmiäistä ja kullattua.

Toinen työ jonka haluan esitellä vielä näin lähellä joulua. Ristipistoiltu joulukalenteri, joka jäi tänävuonna  täyttämättä, kun lapset ovat jo niin suuria.Noihin renkuloihin kuuluu pieni ruskea pussi, joka oli täytetty irtokarkeilla. Joskus ei meinannut saada mahtumaan kaikkien neljän lapsen namusia. Kaikilla kun ei tietenkään ole sama maku. Laitoin kuitenkin seinälle, kun se on monena vuonna ollut samassa paikassa.