Nyt on taas jotain näytettävää kun sain valmiiksi nämä pitsihihattimet vai pelkät hihatko ovat. Mustan kuvaaminen on aina yhtä vaikeaa, harmaalta näyttää. Nyt pitäisi osata käsitellä kuviakin kun olen kurssin käynyt. Siinä menee vaan niin kauan aikaa että mieluummin laittaa käsittelemättä kun jokaisen kone näyttää värit vähän eri tavalla.



Lankana on DROPSIN BabyAlpaca Silk ja puikot 3 ja 3,5. Mallikuvio on MODA 2/2009, naisen toppi nro 28. Sillä samalla kuviolla tein kesällä 2010 ne muutamat parit sukkia. Kuvion mallikerta oli helppo sovittaa myös näihin hihattimiin.



Lankaa oli varattuna kaksi 50g:n kerää mutta molemmista jäi vähän tähteeksi eli 15g. Lankahan on niin ihanan pehmeää ettei varmaan pistele herkempääkään ihoa. Neuloin pyörönä eli ilman saumaa. Lisäsin vaan silmukoita oletetussa sauman paikassa. Siksi ne tuossa kuvassa näyttävät niin merkillisiltä. Nopeamminhan olisi neulonut vaan suoraa pötköä mutta tein nyt näin. Hyvin istuvat käsiin mutta paljaassa ihossa eivät kyllä pysy hetkeäkään ylhäällä. Huomasin vaan tuossa kun kuvattiin pojan kanssa niitä. Täytyypä mainita tilaajallekin, ettei tule yllätyksenä.

Sitten onkin taas vuorossa noita jonkun aikaa huilanneita omia teelmiä. Se edellinen purettu Unikko-malli kutkuttelee kun tuli sitä mallikuviota jo harjoiteltua. Laitoin sentään muistiinpanoja että tiedän montako silmukkaa luon aloitukseen.