Harmaalta näyttää näin harmaana päivänä. Sain kuitenkin valmiiksi viimeisen parini Sukkasato 2011 tempaukseen.



Malli antoi taas etsiä itseään. Koska tämä käyttämäni lanka on ohutta, neulottu 2½:n puikoilla, niin pitsiähän sen täytyi olla. Löysinkin yhden Dropsin sivuilta tulostamani ohjeen, joka miellytti silmää. No en siitä sitten käyttänyt kuin tuon pitsikaavion ja senkin jätin jalkapohjasta pois. Tulee noita reikiä muutenkin pohjaosaan, mitä niitä sinne etukäteen tekemään.



Lankana Lidlistä joskus vuosia sitten ostettu ohut urheilulangan nimellä kulkeva Sportico, 60% villaa, 25% polyakryylia ja 15% polyamidia. Lankaa 50g:n kerässä oli 210m. Kun taas punnitsin sukat, painoa tuli 45g parille eli olisin saanut yhdestä kerästä. Tein kuitenkin molemmat omaltaan, joten nyt minulla on kaksi vajaata, joista saan vielä lyhytvartisen sukkaparin.

Nyt on ihan pakko laittaa taas kuvaa noista kukkivista kaktuksista. Vaikka niitä joka syksy olen esitellyt, niin tässä taas onnistumisen iloa muillekin. Tämä suurempi on Lidlistä pari/kolme vuotta sitten ostettu, maksoi silloin muistaakseni 2€. En ole purkkia suurentanut enkä multia vaihdellut. Jokohan ensikeväänä pitäisi jotain tehdä sen eteen, että kukkaloisto jatkuisi. Pienemmän kaksi oksaa sain joskun samoihin aikoihin eräältä ystävältäni. Hän oli alkuperäisen varastanut jostain. Ihailin silloin hänellä kukassa olevaa kaktusta ja kinusin ne alut. No sittemmin hänen kukkansa kuoli. Pitäisiköhän tehdä ystävänpalvelus ja viedä takaisin pari oksaa.



Hetikohta sitten vaan ilmoittautumaan kipin kapin Lapaskuuhun.  Ei pääse tulemaan vieroitusoireita neulomisesta.