Tämä toppi valmistui jo lauantaina, mutta on ollut muita kiireitä, enkä ole ehtinyt bloggaamaan. Torstaiaamuna aikaisin tyttömme lähtee, vielä on matkalaukku pakkaamatta.



Aika kevyt topista tuli, 134g vaan painaa. Neuloin 3:n pyöröillä ja kaksinkertaisella langalla. Loin alkuun 188 silmukkaa. Ohjeesta poiketen neuloin ilman sivusaumoja kun se saumojen ompelu on aina myrkkyä. Nyt selvisin siis 3:n langanpään päättelyllä. Pituutta lisäsin helmaosaan noin 10cm tyttöni pyynnöstä. Hän ei ole napapaitafriikki. Kyllä villalanka on ihanaa neuloa. Kaulaosan laitoin kahdella läpinäkyvällä nepparilla kiinnittymään. Kärkeen pienempi ja tuohon alemmaksi isompi neppari.

Kiitos edellisten kommenteista, mukava kun tulee uusiakin lukijoita.

Nyt olen päässyt sen purkuvillatakin uuteen aloitukseen. En purkanut sitä helman kaksinkerroin taitettua osuutta kun siinä leveys riitti, vaan lisäsin silmukoita ennen kirjoneuleen aloitusta, toivottavasti tarpeeksi. Olen jo 12cm neulonut ja into on kova. Ajattelin että päättelen jo siinä neuloessa niitä langanpäitä, niin ei ole sitten lopussa kaikkia yhdelläkertaa pääteltävänä.