Nyt kun tuntuu, ettei synny mitään uutta käsityörintamalla, niin näytän jotakin vanhempaa. Tämä on muutaman vuoden ikäinen, tarkkaa aikaa ei tule mieleen. Sekin on pimennossa että mistä lehdestä malli on. Kun kerrankin teen jotain ohjeen mukaan, niin sitten ei muistu mieleen onko SuuriKäsityö- vai Moda-lehdestä kysymys. Jos jollain muistuu mieleen kyseinen malli, niin vinkkaisitko vaikka kommenttilooraan.



Aika helppo tämä oli neuloa, mutta lopussa tuli tenkkapoo. Tuo kaulusosa oli siinä mallikuvassakin ihan kaulan juuressa, mutta ei siinä ohjeessa puhuttu mitään, ettei pää mahdu läpi. Minä ratkaisin ongelman laittamalla pienen muovinepparin tuohon kohtaan, missä ohut kärkiosa liitetään etukappaleeseen.



Tyttöni tykkää niin kovin puserosta, että toinen täytyisi neuloa. Jostain joustavammasta langasta kuin puuvilla. Se jää nyt mietintään. Ohutta merinolankaa olisi varastossa, mutta kesäpusero pitäisi tehdä jostain muusta. En ole perehtynyt uusimpiin lankoihin kun yritän muistaa lankavarastoni suuruuden. Vaan ei sieltäkään aina sopivaa lankaa löydy.

Olen taas lähdössä tuonne Itä-Suomeen päin ystäväni luo lomailemaan. Onkin oikein sopivat lomailmat.