Kylläpä tuo aika kulkee nopeasti näin keväällä. Käsitöistä ei voi paljon puhua, ainakaan villaisista tekeleistä. Tuli niin äkkiä tämä lämmin, että jäi se villatakki nyt tauolle. Jos sitten jonakin sateisena päivänä saisi kuntoon, kun ei muuta puutu kuin hihat paikoilleen, pääntien reunus neulottava ja napit vielä. Kyllä se valmistuu, mutta ei helteellä.

Kukkapenkeissä aika nyt vierähtää ja kissat on tietysti heti kaverina. Tuo harmaa on niin kova jyräämään noita penkkejä. Vaikka se yrittää asettaa itsensä johonkin välipaikkaan nukkumaan, niin huomaa kyllä että siinä kukkaset jäävät toiseksi. Jotenkin tuntuu että nuo keltaiset tulppaanit ovat myös ottaneet vallan, kun punaisia on vaan murto-osa. Kyllä niitä istutettaessa on ollut varmaan samat määrät. Toisin paikoin pitäisi kaivaa kukkasipulit ylös elokuussa ja jakaa niitä, mutta tahtoo jäädä ajatuksen asteelle.



Tuossa eteläseinustalla on niin kuuma paikka, että siinä ei oikein viihdy kuin nuo pienet ahomansikat. Jotenkin helpompi hoitaa tuollainen pienempi mansikkamaa kuin normaalikokoisten maa. Viimekesänä ostettiin kolme uutta kärhöä tuohon seinustalle ja ihme ja kumma, kaikissa hyvät alut. Ei ollut talvella niin kovia pakkasia, että olisivat paleltuneet. Yksi vanha melkein on enemmän kärsinyt.



Kevätesikot on hyvässä kukassa. Nuo on semmosia puolivillejä, tuotu tuolta maalta. Aika helposti leviävät nurmikossa, niinkuin alkuperäisessä kasvupaikassaankin.



Nyt on vaan kukka-asiaa, mutta niinhän näitä näkyy monessa muussakin blogissa olevan. Onpa jäänyt rästiin jokunen blogin lukeminenkin, mutta kun ei malta istua sisällä hyvän sään aikana.