Pengoin aamulla tuota vaatehuonetta etsien sopivaa lankaa seuraavaan rojektiin. Löysinkin eräästä pussukasta kaksi vyyhtiä nimetöntä lankaa, joten en tiedä yhtään mitä ne on sisällöltään. Luulisin kyllä, että ovat pelkkää akryyliä, ostettu viimesyksyisellä Helsingin reissulla lankaliike Menitasta. Siellä oli silloin edullisia vyötteettömiä vyyhtejä ja kun edullisesti sai, niin tottahan se piti ostaa. Eikä sitten harmitakaan niin paljon, jos ei työstä tule sellaista millainen on malli lehdessä.



Kesti iäisyyden saada nuo kaksi vyyhtiä kerittyä. Sain sentään apulaisia pyörittämään vyyhdinpuita, että minä pystyin koko ajan vaan kerimään. Yritin tehdä pehmeät kerät, jotka purkautuu sisältä. Painoa on toisessa 97 ja toisessa 96 g. Laskin äkkiä, että siinä 1000 metrin pintaan olisi lankametrejä. Keittiövaaka ei näyttänyt niin pientä lukemaa, mitä 10 m olisi painanut. Laitoin sitten tuon kerän vaakaan ja otin siitä 20 m:n verran pois, niin paino väheni 2 g, eli 10m painaisi sitten 1 g:n.

Virkkaus ei ole ollenkaan mun heiniä, niin saas nähdä tuleeko tästä mitään. Voi olla, että jos oikeen tökkii, niin laitan kiltisti kerät pussiin ja työnnän vaatehuoneen perimpään nurkkaan. Jos taas jotain valmistuu, niin se onkin sitten taas eri juttu. Mikä siinä onkin, kun piirrosmallin ymmärrän ilman ohjettakin, mutta toisinpäin on tosi hankalaa. Nyt on se hankalampi tapaus. Täytyy varmaan itselle yrittää piirtää malli siitä ohjeesta, ettei tarvi lukea koko ajan lehdestä ja seota riveissä.

Eikun virkkailemaan ja pähkäilemään ohjeen kanssa.