Tänään aamusella Eräs kommentoija kysyi, että montako vyyhtiä lankaa olen jo saanut aikaiseksi. Vastasin hänen blogiinsa, että 7, mutta niitä onkin jo 9.



Eihän tuossa ole vasta kuin 640g lankaa. Vasemmassa ylänurkassa on ne ekat 2 vyyhtiä, jotka on mielestäni kaikkein parhaita. Niin paksuuden kuin pehmeyden ja tasaisuudenkin puolesta. Vasemmalla alhaalla olevat ovat keskitasoa, kun vähän paksunsin kehruutani. Sitten nuo 3 keskimmäistä on semmosta ohutta huivilankaa, ehkä liian kovaakin. Ei olisi kannattanut yrittää ylittää itseään. Niinkuin jossain edellä mainitsin, koitin, että kuinka ohutta pystyn kehräämään. Pystyyhän sitä, mutta paksumpaa onkin jo vaikeampi osata. Oikeassa reunassa ovat ne vaaleanruskeasta villasta, jotka olivat valkoisten kanssa samassa säkissä. Kuva näyttää kuin olisi meleerattua ruskeeta, mutta kyllä se aika tasaista oli. Tosin voi siinä jokunen valkea karvakin olla joukossa. Tuossa oikeanpuolimmaisessa ruskeassa näkyy vähän punaista. Sekoitin kahteen lepereeseen pinkinpunaista merinohahtuvaa. Ihan vaan nähdäkseni mitä siitä tulee.



Tässä vielä tonttuvauvoja nukkumassa. Liimailtiin äsken nuoremman tyttöni kanssa, kun täytyy huomenna viedä kouluun ne arpajaispalkinnot sunnuntaista hyvänmielentoria varten. Täytyy etsiä, jos löytyisi tästä huushollista sellofaania johon laitettaisiin 3 tuollaista askia, suklaakaramelli ja tuikkukynttilä. Kun jokaiselta osallistujalta täytyy tulla 2 arpajaispalkintoa. Viimelauantaina leikkailiin noita tarvikkeita 20:een tikkuaskiin, joten jäi niitä valmistettavaksi ensijouluunkin vielä.